HOLDON Midi Metal metálfekete ponyvafeszítő [10 db]

HOLDON Midi Metal metálfekete ponyvafeszítő [10 db]

Holdon® MIDI METAL sokszor felhasználható ponyvafeszítő csipesz banner,  molinó, háló, fólia kifeszítéséhez, azok átlyukasztása nélkül.

Teljesen nedvesség- és páraálló!

1 csomag 10 darabot tartalmaz.

4 381 Ft + ÁFA
Egységár: 438,11 Ft/db + ÁFA
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
műszaki adatok
Részletek

A HOLDON Midi Metal csipesz a fémadalékot is tartalmazó kompozit műanyag alapanyagának köszönhetően ellenáll az extrém nedvesség károsító hatásának is. A nejlonról köztudott, hogy tartós, ellenáll az UV sugárzásnak és igen szívós. De a tiszta nejlon nedves környezetben idővel meglágyul. A normál HOLDON Mini és Midi klipszek Nylon 6 üvegszál erősítésű vegyületből készülnek, ettől még tartósabbak. A legtöbb esetben a lágyulás kedvező tulajdonság, hiszen az anyag kevésbé lesz törékeny. De kültéri alkalmazásnál, extrém nedves körülmények mellett hátrányos lehet, mert idővel meggyengíti a terméket. A fémtartalmú HOLDON Metal ponyvafeszítőt a nedvesség sem károsítja, ezért még tovább tart, még többször felhasználható.

Magas páratartalom, sok csapadék, nyirkos környezet esetén válassza a HOLDON Midi Black Metal klipszet!

A Holdon® MIDI alkalmazása.


A HOLDON Midi nagyobb méretű, nagyobb teherbírású, mint a Holdon Mini.

Adatok
Cikkszám
MIDI-HLDN-METAL
Tömeg
250 g/csomag
Vélemények
Átlagos értékelés:
( 5 )
2023.06.27 19:40
 - Szalai Árpádné
Napellenző ponyva rögzítésére használom. Még nem raktam fel az összeset, de a termék jól bevált.
műszaki adatok

A díjnyertes, szabadalmaztatott HOLDON instant clip-on eyelet a Holdon Systems bejegyzett márkaneve. Kizárólagos importőr a Digit Bt.

HOLDON

  • Terhelhetőség: 100 kg*
  • Méret: 70 x 40 x 18,5mm
  • Tömeg: 20 g
  • Max. befűzhető anyagvastagság: 5 mm

Fehér, fekete, szürke, kék, metál fekete színben gyártják.

A HOLDON anyaga üvegszállal erősített nejlon (Nylon 6). A fehér színű HOLDON® UV stabilizátort is tartalmaz. A színeseket pigment adalék védi az UV sugárzás okozta értékcsökkenéstől, az UV sugaraknak legellenállóbbak így a fekete klipszek. 
Alkalmazhatók -30°C és +100°C között
(olvadáspontjuk 220°C). 
A HOLDON szükségtelenné teszi az anyag szélének beszegését, fűzőkarikák használatát. Szerszám nélkül is felhelyezhető.

 

* HOLDON Midi 100kg teszt: PE tarpaulin beszegve és kötéllel feszítve; 75kg teszt: visszahajtott szélű PE tarpaulin
Az átlagos terhelhetőséget úgy állapították meg, hogy egy HOLDON Midit beszegetlen 680/700 gramm/m2 vinilre tettek, majd különböző statikus terhelésekkel méréseket végeztek rajta. A közepes terhelhetőség hozzávetőlegesen megmutatja a használat során a HOLDON-on megengedhető biztonságos terhelést, általában véve pedig meghatározza a kifeszített rendszer ezen komponensének biztonságos terhelhetőségét.
Figyelem - az átlagos terhelhetőség nem jelenti a HOLDON hatékonyságát vagy a tartóerejét, fogóerejét - ezeket a jellemzőket a HOLDON megfelelő felhelyezése, valamint a HOLDON-nal feszített anyag fizikai tulajdonságai határozzák meg.

Holdon Midi bannerfeszítés terhelhetőségi teszt videó

 

 

recycleHulladékkezelés: Az elhasználódott HOLDON klip újrahasznosításra a szelektív műanyag hulladékba mehet. Hasonlóan kezelhető, mint a PVC anyagok, bannerek. Nem tartalmaz nehézfémeket és korróziógátló anyagokat, klorid- és ftalátmentes.

Webáruház készítés
mypos_eu A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.