Rólunk

Digit Számítástechnika

Cégünk, a Digit Számítástechnikai és Kereskedelmi Betéti Társaság több mint 40 éves, jogelődjét a Digit PJT-t 1981-ben alapították magyar magánszemélyek.

A Digit már évtizedek óta a nagyformátumú számítógép-perifériák és kiegészítőik specialistája. Egy magyar vállalkozás, amely piacvezető nemzetközi cégek világszínvonalú termékeivel szolgálja ki ügyfeleit itthon és az európai országokban, legyenek azok végfelhasználók vagy viszonteladók.

Nagyformátumú CAD/GIS plottereink, multifunkciós szkenner-állomásaink és fotónyomtatóink felhasználóinak, reklámdekorációs szakembereknek, de képkeretezőknek, üvegeseknek, belsőépítészeknek is szükségük van különféle lapok, táblák, lemezek gyors és pontos méretre vágására. Nekik hoztuk létre ezt a webáruházat.

A multimaterialcutter.eu áruházban professzionális vágóeszközöket talál a hozzájuk tartozó kiegészítőkkel és fogyóanyagokkal.

Gielle

A Digit Bt. az olasz gyártó, a Gielle, valamint a svéd Holdon Systems hivatalos és kizárólagos magyarországi disztribútora.

További kínálatunkért nézze meg honlapunkat: www.nagyformatumu.hu és másik webáruházunkat: www.digit.hu

Webáruház készítés
mypos_eu A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.