Mit, mivel, hogyan? - segítünk elvágni

A továbbfejlesztés lehetőségei

2022.04.19 12:41
A továbbfejlesztés lehetőségei

Az olasz Gielle cég horizontális vágógépei (a Ciak és a Bomber) modulárisan képesek egymást szupergéppé kiegészíteni.
Próbálja ki!

Akik már rendelkeznek a manuális Ciak vágógéppel – akár Power-rel, akár Professional-lel – a tartozék vágóvonalzót és vágófejet az elektromos Bomber vágógéphez is használni tudják. Ezzel nemcsak a vágókéses, hanem a nagyobb teljesítményű és vágóerejű marómotoros géphez is rendelkeznek ezekkel a tartozékokkal: olyan, széles vágási spektrumban használható gépet hozhatnak létre, amely a forex-től a plexin át a kartonig vagy az üvegig, a nehezen vágható anyagoknál is profi vágási eredményt ad.

Hasonlóan, akik az elektromos Bombert vásárolták elsőként, olyan vágófejekkel egészíthetik ki azt, amelyek papír vagy üveg, illetve általában a törékenyebb anyagok vágására is alkalmassá teszik. Olyan anyagok vágására is, amelyeket az elektromos Bomber marófeje egyébként megolvaszthat, vagy tönkretehet.

A Professional vágófej és az opcionális Magic box megvásárlásával például személyre szabott doboz készíthető a napi küldeményekhez. A Power vágófej hozzáadásával pedig akár 20 mm-es könnyű anyagok is vághatók.
Újdonság, hogy az eddig csak a Bomber tartozékaként árult munkalap már a Ciak Professional és Power vágóvonalzókhoz is kapható, 155-355 cm-es hosszúságban.

Érdeklődjön a továbbfejlesztési lehetőségekről!

Webáruház készítés
Paylike